Dapatkan di Minda Taqwa Enterprise D 109 Kg Paloh Sg Kiat 20050 K Trg h/p 013 9835318

Monday, November 3, 2008

Cellfood-sembuh sakit jantung,darah tinggi dan kencing manisLiu Choong
Nama : Liu Choong
Umur : 52J
antina : Lelaki
Masalah kesihatan : Kencing Manis, Tekanan Darah Tinggi, Penyakit Jantung
Saya menghidapi penyakit darah tinggi dan jantung sejak 5 tahun yang lalu. Tekanan darah tinggi saya pada masa itu ialah 160/90. Oleh yang demikian saya terpaksa makan ubat kawal tekanan darah tinggi dan jantung preskripsi dari doktor. Namun begitu, keadaan penyakit saya tidak nampak perubahan. Selain itu, saya ini bagai sudah jatuh ditimpa tangga, kerana pemeriksaan doktor seterusnya mengesahkan saya menghidapi kencing manis yang serius, iaitu pada tahap 21.9.
Pada masa itulah seorang kawan memperkenalkan Cellfood kepada saya. Saya mula dengan makan 4 titis 3 kali sehari. Akan tetapi saya tidak terasa sebarang perubahan walaupun beberapa hari sudah berlalu, maka saya pun tambah kepada 8 titis dan tidak pernah terputus makan produk ini. 3 bulan kemudian, semasa saya pergi ke hospital membuat pemeriksaan, doktor memberitahu tekanan darah saya sudah turun ke tahap 132/84 dan kencing manis pula sudah turun ke tahap 7.3.

Kegembiraan yang saya perolehi adalah tidak terkata dan saya akan terus amalkan Cellfood. Akhir kata ingin saya rakamkan ribuan terima kasih kepada ATM dan Cellfood.
Hanya RM40 :hubungi Zainudin 0139835318 untuk tempahan
Read More......

Cellfood - sembuh masalah sarafName: Farah Izzah Bt. Lutfi
Umur : 2J
antina : Perempuan
Masalah kesihatan : Sakit Saraf
Farah mengidap penyakit sakit saraf kira-kira 6 bulan selepas dilahirkan. Badannya lembik, tidak boleh bergerak, tidak boleh bercakap dan tidak boleh berjalan.
En. Abd Halim memperkenalkan Cellfood kepada bapanya. Farah mula mengambil Cellfood 2 titis 3 kali sehari. Cellfood juga disapukan pada lelangit dan sendi. Bapanya mula memperlihatkan perubahan pada hari pertama Farah mengambil Cellfood. Selepas 5 bulan, Farah mula boleh berjalan, boleh bangun sendiri dan bercakap dengan jelas. Ini amat memeranjatkan bapanya dan terasa amat gembira melihat perkembangan baik yang berlaku pada anaknya selepas mengambil Cellfood.
Hanya RM40 tempahan: Zainudin 0139835318
Read More......

Koleksi Template by MyP4U dot via dot my Powered by Solehpolysas