Dapatkan di Minda Taqwa Enterprise D 109 Kg Paloh Sg Kiat 20050 K Trg h/p 013 9835318

Saturday, November 1, 2008

top ranking viewed in YOU TUBE

1) Fatal Diving Accident Caught on Tape

2)First EVER "Lion KILLS Giraffe" Caught on Tape!!!

3)Freak Accident at Football Match!

4)The Most Amazing Accident On Road Produced By Rain

5)Helicopter Accident Read More......

Cell Food -Penawar Ajaib Berasaskan Oksigen dan Hidrogen - Sembuhkan Angin Ahmar (Stroke)Nama : Rasidi B Muhammad Umur : 43 Jantina : LelakiMasalah kesihatan : Strok
Saya mengidap strok selama 2 tahun. Sebelah kiri badan saya tidak boleh bergerak. Saya pernah dimasukkan ke hospital selama 2 minggu. Doktor pakar hanya memberikan saya ubat. Saya juga mencuba cara tradisional iaitu urut tetapi tidak berkesan. Banyak wang telah dihabiskan untuk perubatan moden dan tradisional tetapi tidak memberi kesan yang menggalakkan.

Dalam tempoh saya mengena strok, saya berasa amat susah hati. Saya tidak boleh bangun, tidak boleh berjalan, perlu dipapar orang, tidak boleh kawal pembuangan kencing dan najis, perlu pakai pempers.
Saya amat bernasib baik kerana En Halim Abdulah memperkenalkan Cellfood kepada saya. Saya minum Cellfood selama 2 bulan sebanyak 2 botol dan saya mendapat kesan yang menakjubkan. Sekarang saya berasa ceria kerana boleh bangun sendiri, boleh berjalan, bahagian kiri badan saya boleh bergerak dan saya boleh menunggang motosikal. Saya berterima kasih kepada Cellfood. Saya akan terus mengambil Cellfood untuk kesihatan saya.
Untuk TEMPAHAN ; hubungi Zainudin Bin Omar 0139835318
Read More......

Cell food- Penawar ajaib berasaskan oksigen dan hidrogen cegah barah


Kuala Terengganu 1 November 2008 :Pukul 220 petang sedang aku berehat, tiba-tiba ada panggilan telefon dari seorang rakan. Dia memberitahu kisah pengguna cell food menceritakan detik cemas selepas penggunaan cell food.


Wanita tersebut menyatakan pada waktu malam semalam dia menyemburkan cell food di bahagian kemaluannya. Tidak berapa lama kemudian, dia merasakan begitu amat sakit sekali sehinga tidak dapat tidur. Suami wanita itu membawa isterinya ke wad kecemasan. Sewaktu di di hospital wanita tersebut mendakwa ada ketulan daging yang keluar dari kemaluanya sebesar penumbuk bayi. Doktor memgesahkan bahawa daging tersebut adalah ketumbuhan yang berjaya dikeluarkan yang merupakan sejenis barah . Apabila discan tiada lagi kesan ketumbuhan itu. Wanita tersebut merasa amat bersyukur kerana ketumbuhan itu dapat dikeluarkan sebelum menjadi penyakit yang lebih serius. Tidakkah anda rasa ini satu keajaiban?


Keterangan bahagian bawah pula ialah tesmoni dari Puan Zaleha Bt Yusof ( Gambar di atas)


Name: Zaleha Bt. Yusof Umur : 41Jantina : PerempuanMasalah kesihatan : Ketumbuhan Rahim
Saya mengalami kesukaran membuang air kencing dan sakit di bahagian rahim. Pada bulan Jun 2003, doktor sahkan bahawa terdapat ketumbuhan yang bersaiz 4.8mm di bahagian rahim saya. Doktor menasihatkan supaya mengadakan pembedahan untuk membuang ketumbuhan itu. Saya enggan menjalani pembedahan pembuangan itu dan berikthiar untuk mencuba alternatif lain.

Saya bernasib baik kerana Pn Noriah memperkenalkan Cellfood kepada saya. Saya mula mengambil Cellfood dengan 10 titis 3 kali sehari. Selepas mengambil Cellfood, bahagian rahim saya bertambah sakit. Saya teruskan pengambilan Cellfood dan meningkatkan Cellfood kepada 15 titis 3 kali sehari. Hari demi hari, kesakitan di rahim menjadi kurang. Semasa membuang air kencing tidak berasa sakit lagi. Sebelum mengambil Cellfood, kedatangan haid adalah sedikit dan selama 3 hari sahaja. Selepas mengambil Cellfood, haid saya datang dengan banyak dan berwarna hitam seperti cincau.

Selepas 25 hari mengambil Cellfood, saya menjalani pemeriksaan rahim. Saya amat gembira bahawa ketumbuhan di bahagian rahim menjadi kecil iaitu 2.2mm. Doktor berkata bahawa tidak perlu menjalani pembedahan lagi.

Read More......

Tip dan panduan percuma - segera Keyakinan Diri- ANda Mesti Jadi Sesumpah!Pernahkah anda melihat sesumpah. Keistimewaan sesumpah ialah mereka boleh menukar warna badan mengikut persekitaran. Anda perlu jadi seperti sesumpah bagi membina keyakinan diri.

Pernah pada satu ketika saya berurusan dengan sebuah pejabat dengan memakai t-shirt berseluar slack dan berselipar. Petugas di situ hanya meneruskan kerja mereka tanpa mempedulikan kehadiran saya.Apabila saya membuat pertanyaan , wajah saya pun tidak mahu dipandang. Berbanding dengan pada satu ketika yang lain saya lengkap berpakaian bertali leher , berkot dan bersepatu kilat , Dari jauh lagi petugas dan mengangkat muka ,tersenyum dan memberi layanan first class. "Ada apa encik? Boleh Kami Bantu". Wah macam dilayan seperti menteri.Bisik hati saya.
Inilah lumrah alam . Yang ada kedudukan disanjung manakala yang tidak berada dipandang remeh. Menjadi seperti sesumpah bukanlah kita menjadi sifat hipokrit, tetapi kita mempertahankan intergeriti kita sebagai khalifah Allah di muka bumi ini.
Dengan berpakaian kemas dan rapi, menjadikan kita berasa bertambah yakin dan dihormati oleh orang lain. Orang lain tidak akan memandang kita hanya sebelah mata sahaja. KIta bukan hendak menunjuk-nunjuk tetapi kita sebenarnya dilahirkan di dunia ini sebagai orang PENTING.

Jika anda mampu keluarkanlah sedikit perbelanjaan untuk membeli pakaian yang dapat meningkatkan imej anda kerana anda akan dilayan sebagaimana imej dan cara berpakaian anda mengikut tempat dan suasana.Pelajaran inilah yang ditunjukkan oleh sesumpah supaya kita berfikir mengapa kita perlu menyesuaikan diri menjaga imej dan berpakaian supaya menojolkan keperibadian orang PENTING.

Minda Bawah sedar kita akan mempercayai apa sahaja pakaian yang kita pakai dan menyesuaikan emosi dan kepercayaan kita. Lihat sahaja pelakon. Mereka beraksi dan berkelakuan sepertimana pakaian atau kostum yang mereka pakai.
Dari orang miskin kepada golongan berada. Watak mereka mengikut pakaian mereka. Anda juga begitu.Apabila anda berpakaian seperti orang PENTING, emosi, tanggapan, pemikiran dan kepercayaan anda akan berubah. Ini membawa kepada personaliti , sikap dan tindakan anda diselaraskan mengikut mode baru. Jika anda hendak berjaya maka anda perlu memakai pakaian orang yang telahpun berjaya.ANda tentunya merasa satu perasaan yang hebat dan seterusnya menjana keyakinan diri anda

SIAPA DIRI ANDA ADALAH BAGAIMANA CARA ANDA BERPAKAIAN.ANDA AKAN DILAYAN MENGIKUT CARA ANDA BERPAKAIAN.
YAKIN ATAU TIDAK ,ANDA SENDIRI YANG MENENTUKAN.


Read More......

Koleksi Template by MyP4U dot via dot my Powered by Solehpolysas