Dapatkan di Minda Taqwa Enterprise D 109 Kg Paloh Sg Kiat 20050 K Trg h/p 013 9835318

Sunday, March 7, 2010

Rahsia tahi lalat pada badan anda (Bibir)

Personaliti anda boleh dibaca melalui tanda tahi lalat di badan anda. Tanda ini sebagai panduan untuk mengenali keperibadian anda secara umum. Dengan mengetahuinya maka anda boleh kembangkan atau boleh buangkan sifat yang anda tidak suka.

Tahi lalat di bibir. Bahagian atas bibir kanan menandakan anda bersifat baik hati, disenangi oleh orang lain, mudah dapat kawan, seorang yang bijak, ramai kawan boleh jadi murah rezekinya, suka tersenyum, ornag suka pandang wajha anda ada daya tarikan unik. Pada bibir kiri sebelah atas pula ramai kawan, baik hati, berjiwa sensitif, mudah nerajuk, orang suka kerana bersifat lemah lembut.


Pada bibir bawah kanan pula. mudah popular, bersifat terhormat ramai orang segan dan kagum pada anda. manakala tahi lalat di bawah kiri pula ialah anda bijak bicara, pandai berdebat, bijak tuturkata Manis rupanya, disenangi orang ramai dan wajah menawan, mudah pengaruhi orang lain.

7 comments:

 1. ak x pom...macam mane nh???

  ReplyDelete
 2. ha.. mcm xcye je.. aku tahi lalat dibibir bwah kanan

  ReplyDelete
 3. acemnya bener nih........

  ReplyDelete
 4. betul kh ni? sb sy ada 3 ni kat bibir.. kecuali yg dekat bibir ats kiri

  ReplyDelete
 5. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

  ReplyDelete


Koleksi Template by MyP4U dot via dot my Powered by Solehpolysas